SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Tuesday, June 12, 2012

Hilangkan Masalah Rambut Dengan Hair Treatment Series dari Catalyst


Salam sayang-sayang sekalian. 

Rasa tak best kan kalau rambut makin gugur, berkelemumur, tak hitam berkilat kan? Tambah-tambah yang pakai hijab lagi terasa nanti gatal-gatal nak garu-garu je.huuu..Tapi sekarang masalah itu boleh di atasi dengan Produk Rambut Catalyst ini. Sangat simple je cara nak pakai. Sesuai dengan peredaran masa sekarang yang manusia makin sibuk sampai tak de masa nak amalkan cara traditional. Kenapa Nadia suggest produk ini tak kira la anda lelaki atau wanita. Sebabnya petua orang dulu-dulu pon suggest kita guna minyak kelapa, tapi kita mana ada masa nak masak santan sampai kuar minyak kan? Jadi Beli la produk ini. hehe. Sebelum tu, jom kenal dulu apa intipati kandungannya. Ianya Natural mengandungi Minyak Kelapa Dara. Bila pakai rambut rasa sungguh wangi. 





Ada dua jenis
 1.HAIR TREATMENT - moisturizer (botol kecil)

RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)

Produk ini mencuci dan merawat masalah-masalah rambut dan kulit kepala secara intensif.





CARA PENGGUNAAN :


1. sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi
2. pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
3. basuh rambut seperti biasa dengan syampoo
jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)



2.Hair Revitalizer (botol besar)
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)


CARA PENGGUNAAN :

1. sapukan hair revitalizer pada rambut anda
jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)
Tak perlu bilas semula


Penyegar rambut adalah untuk kegunaan harian. Penggunaan yang kerap akan membantu dan mempercepatkan proses perawatan dan penyegaran kulit kepala dan rambut.


KEBAIKAN CATALYST HAIR TREATMENT SERIES:

1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. merawat kebotakkan dan masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut



Dah baca kandungan kan, sekarang jom baca apa kata pelanggan-pelanggan Nadia yang telah memcubanya. 


Rambut makin kurang gugur.

 Tiada lagi masih gatal-gatal kulit kepala dan rambut terasa bau wangi


Bila pakai hair treatment, rambut dah tak gugur, Amalkan sekali hair revitalizer untuk dapatkan rambut yang sihat dari masalah rambut kering akibat proses rebonding. Malah rambut makin panjang. 


Thanx pada  yang dah mencuba. Yang belum boleh la dapatkan sekarang. Stok sentiasa ada.
Nadia suggest pakai satu set. Baru akan terjaga rambut dengan sempurna. 

Order- Isi order form di atas atau emailkan kepada- kunadia86@gmail.com











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...