SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Wednesday, June 29, 2011

Custom Made Hoodies Blouse+Inner NeckCustom Made Hoodies Blouse+Inner Neck


Hai korang. Cantik kan style macam model dalam gambar ni pakai? Kalau suka, Nadia ada jual gak. Korang leh order warna dan size yang korang nak..Ni datang sekali Inner Neck.

Harga Cuma RM 70 satu set. Murah kan!!!!




Contoh-contoh warna..

1 Merah ati
2 Coklat muda
3 Van houten pekat
4 Hijau TKD
5 Pink sedang
6 Hijau lumut
7 Broken white
8 Biru muda
9 Navy blue
10 Biru Turkish
11 Abu muda
12 Abu tua
13 Coklat
14 Putih
15 Van houten muda
16 Coklat pramuka
17 Kuning Busuk
18 Coklat Kopi tutung
19 Ungu terong
20 Ungu gelap
21 Ungu muda
22 Pink nude
23 Merah cabe
24 merah maroon





Contoh Warna Merah Cabe



Warna Stripe Tosca

Ni warna-warna yang available

Size S- Hitam, Cokelat Tua, Merah Bata Muda

Size M : Van Houten, Ungu Terung, Pink Fanta, Merah Cabe, Tosca, Hitam, Maroon, Abu Muda, Cokelat Tua, Merah Hati, Donker, Kuning Itik


Size L: Vanhouten, Orange, Merah Hati, Maroon, Hitam, Tosca, Ungu Terung, Merah Cabe, Stripe Tosca, Stripe Merah, Stripe Putih, Stripe Ungu.

Size XL: Tosca, Abu Muda, Merah Bata, Donker, Pink Nude.




Tuesday, June 28, 2011

Lovely Satin Shawl


Lovely Satin Shawl

Hi korang. Actually sekarang dah ramai yang gila satin shawl gara-gara penangan Hana Tajima dan Yuna. So Nadia pon nak buka pre order untuk Satin Shawl. Warn-warna boleh rujuk gambar di bawah. Kain jenis tak panas dan sejuk aje. Bila pakai nampak beralun dan terletak. Kalau ada warna-warna yang diingini selain code warna yang saya bagi boleh la request ye..

Material- High Quality Satin

Panjang- 1.7 meter


Harga sangat best RM 26 ( Dah termasuk postage tau)

Kalau beli 2 helai dapat RM 50..so ape tunggu lagi..





Warna-warna yang ada.Klik kat pic untuk view besar sikit ye



Yuna pakai Black Satin




Yuna pakai gold satin




Nak order just isi order form ye..











Sunday, June 26, 2011

Feedback dari Customers VCO



Alhamdulilah.

Nadia banyak dapat feedback menarik daripada pembeli VCO dan produk yang lain. Macam produk VCO, ramai yang katakan masalah senggugut mereka sudah berkurangan. Dan mereka yang alami masalah kulit seperti jerawat, parut-parut juga dan kurang. Kulit rasa lembap juga dan nak berak pon senang. hehe Nadia pon rasakan perbezaan yang sama.Nadia suggest yang dah cuba VCO patut cuba Collagen juga. Sebab kulit memang makin anjal. Yipeeeeeee..Mak Nadia antara testimoni Nadia. Now, Mak selalu cakap jiran-jiran selalu tanya mak makan apa. Kulit sangat ketara perbezaannya. Mak dengan yakin Makanlah VCO dan Collagen Catalyst. Tq mak tolong pomote. ;D Jadi, yang masih belum cuba. Korang belum terlambat ye. Sempat lagi nak order dari Nadia. Sempat lagi nak meraikan hari raya dengan kulit yang tampak lebih menawan.



less parut dan muka rasa glowing sikit..acecece..;D


Just isi order form or email at kunadia86@gmail.com. or nak lebih cepat just sms/call 0124172881..





Wednesday, June 22, 2011

Shawl Segitiga (Kain Jenis Shawl Rose)




Bagi yang gemar shawl rose.mesti suka shawl ni. Design kat belakang sangat comel.ade bulu-bulu sikit. Kain sangat sejuk dan senang dipakai.

Rm20 each





hitam

sold out


grey

available



turqoise blue

sold out



orange

sold out



dark purple

sold out




dark pink

sold out




cream

sold out






Shawl Rania

Hello korang. Shawl ni design baru. Die dwitone.So boleh la nak pakai yang mana-mana duk atas kepala dulu..;P Sangat Cantik warna-warnanya.

Rm15 each.

Isi order form ye..



white+light choc

sold out




white+ green

sold out



red+black

sold out


black+ blue

sold out




white+ dark pink

sold out




white+ light pink

available




white+ light grey

available



white+ dark choc

sold out



white+ seablue

available








Syria Lelabah


Salam.Kali ni saya update Syria Collections..Kain Jenis Lycra..I called it Syria Lelabah..
Ada warna-warna yang sangat menarik..

Saiz M-

RM 13 satu

kalau beli dua jadi Rm25




Pinky peach

available




seablue

available




dark blue

available




turqoise green

available




pink

available




pink belacan

available




light yellow

available




choc tanak liat

available



dark purple

available



Terdapat juga warna apple green, dark choc.Pic hilang.xsempat nak snap baru dah.huhu



Shawl Plain Cotton- Restock 4


Assalamualaikum wbt ^_^

Peminat-peminat shawl pasti akan meminati shawl ni sebab kain cotton nya yang lembut dan mudah di pakai..dan yang paling best harganya hanya RM 12 sehelai..Ape lagi kawan-kawan ayuh isi order form..=)


Hanya available je yang ada,sangat laris shawl ni. Tak sempat update dah banyak kena rembat.hehe




ungu

sold out



light orange

available




dark green

sold out



sea blue

sold out




dark blue

sold out




light grey


sold out




light yellow

sold out




dark pink

sold out



light pink

sold out




merah cili

sold out



choc tanah liat

sold out




dark grey

sold out




light choc

sold out




black

sold out



merah

sold out




dark choc

sold out




blue

sold out




light blue

sold out





sold out





seagreen

available







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...