SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Monday, October 24, 2011

Hoodies Dress Bersulam Cotton

Salam.Baru sempat nak update di Blog. Terlupa dah di update kat Fb dulu.hehe

Ini la contoh baju hoodies dress.

Memang cun dan bergaya bila dipakai. Dan style ni belum ada lagi di Malaysia.

Harga Rm85. Stok Sangat Terhad. Cepat dapatkan ye..:)



code HD1

warna- light pink

Rm85

100% cotton

Size- L, XL

AVAILABLE



code HD2

warna- light purple

Rm85

100% cotton

Size- L

AVAILABLE


code HD3

warna- light purple

Rm85

100% cotton

Size- L

SOLD OUT



code HD4

warna- light yellow

Rm85

100% cotton

Size- XL

SOLD OUT



code HD5

warna- orange

Rm85

100% cotton

Size- M

SOLD OUT



code HD6

warna- turqoise

Rm85

100% cotton

Size- L


AVAILABLE


Wednesday, October 19, 2011

Stok Terbaru

Salam. Nadia dah abis bercuti. InsyAllah jika kesempatan akan update stok baru.

1. Hoodies Dress Bersulam Kain Cotton
Yang ni style baru. Sebab dress ni tak nampak lagi di web mesia. Gambar tunggu nanti entry terbaru ye!


2. Tudung Bawal Dian



Comel kan. Nadia jual tdung bawal ni RM10/piece.

p/s: Sape yang ada call atau sms semasa nadia bercuti diharap cntact Nadia semula. Sebab simcard tak aktif selama 5 hari. So tak dapat semua msg/call. Sorry ya.



Monday, October 10, 2011

October Promotion


Salam.

Tetiba Nadia rasa nak buat Promo. Simple je dengan setiap pembelian RM60 ke atas, akan dapat free gift iaitu shawl dari Nadia. Boleh combine antara products catalyst dengan Hijabs. Mix and match then get free shawl. Is't Nice? :)

Dan sedikit info, Nadia akan bercuti dari 13/10 hingga 18/10.
Sepanjang tempoh ketiadaan Nadia, InsyAllah adik nadia akan balas semua email dan sekiranya dia tak berkesempatan Nadia akan reply all orders after pulang bercuti. dan barang semua akan dipos selepas itu juga. So yang nak nadia pos cepat, buat payment sebelum 13/10 ok..

Enjoy ur Day Life.

xoxo





Saturday, October 1, 2011

Syria Arab( inner bersambung dengan outer)

Salam. Update tudung baru. Soft awning. memang sangat best dan selesa di pakai. Material pulak soft denim Cotton. Soft awning maksud awning die bukan seras macam tudung express tu. Ataupon orang juga panggil syria arab. Lembut so nak lipat simpan dalam beg pon tak yah risau. nak bagi muncung pon senang juga. Harga? Lagi la menarik. Nadia jual Rm 30 je.





soft pink

sold out





pink delima

available




red

available


dark brown

(nampak macam black la pulak)


sold out



apple green

sold out





apple green


available





light blue (macam warna jean yang dah lusuh tu) mmg cun

available




grey


sold out




cream

available








white

available




purple

sold out






apple green

available




warna feveret nadia

Light blue denim

sold out





blue black

sold out




grey





grey

sold out




red maroon

available





purple ribena

available




white

sold out



white

available



Nadia rasa sangat berbaloi untuk korang miliki tudung ini. instant dan menarik :)





























Leopard Shawl








Shawl ni memang sangat "in" sekarang. Almost ramai yang gilakan design macam ni, Nampak trendy bila pakai dengan baju plain. Jom order. Cuma RM 15 sahaja.











GREY
sold out






BLUE

available




WHITE

available



RED

available





LIGHT PINK

available






BROWN

available






DARK PINK



available







GREEN TURQOISE

available





PURPLE



available






CREAM







available



For Syria Lovers


Saya salah seorang penggemar syria. Sebab syria senang. Nak ke mana mana tanpa perlu bersiap lebih lama. Syria la jawapannya. Simple tapi cantek. Harga nadia letak pada setiap gambar. :) Material Lycra.







SP1
color- light purple
RM12


available






SP2
purple
RM12


available







SP3


hijau lumut



RM12



available





SP4



light choc



Rm12



available





SA1



brown


Rm15


available




SA2



pink



Rm15



available











SA3



light pink



Rm15


available








SA4



blue



RM15

available








SA5

light choc


RM15


sold out








SA6



red



Rm15


available






SA7



purple



Rm15

available













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...