SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Friday, April 6, 2012

Slim Dengan ACAI BERRY semudah ABC



Tolong baca details penuh tentang produk ini sebelum membuat order. Terima kasih. 
Semua info, harga, tentang produk dalam entry ini. 



ABC acai berry.



Inilah produk yang merbahaya seperti yang diwar-warkan dalam berita tentang produk acaibery yang dirampas.



Produk yang halal.


Malah bebas dari bahan-bahan kimia/dadah merbahaya.

Harga cuma rm120 sekali postage!! Sangat laris kini..

Produk paling laris terkini. Acai beri. Untuk mendapatkan tubuh yang diidamkan. Jangan tertipu dengan yang tiruan.




Lelaki pon boleh makan acai beryy



Selepas dua bulan mendapat susuk tubuh dan berat idaman menjadi kenyataan.



Tiada side effect seperti berak cirit birit. Malah berjaya menurunkan berat badan dengan cepat.

credit sis SheilaAmir




Sebotol sahaja berat mampu turun!!




Antara testimoni yang telah berjaya!! Anda bila lagi?


Mengapa Harus ABC Acai Berry?


100% bahan alami dengan campuran buah acai berry dan ramuan herbal Cina,
Tidak ada efek samping seperti pusing, jantung berdebar dan sering buang air besar. Sehingga tidak menggangu aktifitas rutin anda,
Telah terbukti bahwa buah acai berry memiliki banyak kandungan yang sangat berguna bagi tubuh seperti omega6 dan omega9 yang berguna mengurangi resiko penyakit jantung, dan juga kandungan lainnya seperti fosfor, kalsium, potassium, vit B1, vit B2, dll,
Kaya akan serat sehingga membuat cepat merasa kenyang dan menahan nafsu makan dengan efektif,
Dapat meningkatkan metabolisme tubuh sekaligus memberikan nutrisi untuk kulit,
Mampu menurunkan berat sampai dengan 40lbs (18kg) dalam waktu 4minggu

Siapa yang harus Mengamalkan ABC Acai Berry ?

Wanita/Lelaki yang mendambakan postur tubuh yang indah dan sering kali tertipu dengan produk-produk yang kurang berkualiti,

Wanita/Lelaki yang sibuk dengan aktifitasnya sehingga memerlukan supplement efektif yang praktis tetapi menghasilkan pengaruh yang besar.

ABC Acai Berry adalah Suplemen yang membantu menurunkan berat badan, menyehatkan, meningkatkan metabolisme tubuh dan memberikan nutrisi pelindung bagi kulit. ABC acai berry merupakan produk best seller yang ada di pasaran sekarang ini dengan kualiti terdepan dari produk-produk lain!

Mengandungi : Buah Acai Berry, Aloe, Chitosan, Garcinia Camboga, Dietary Fiber dan Green Tea.

*Hati-hati produk palsu yang sekarang banyak beredar di pasaran. Lihat Cara membezakan ABC Acai Berry asli dengan yang palsu
Manfaat Lain

Selain sebagai pelangsing badan, ABC Acai Berry juga membantu memperlambat penuaan kulit (anti aging). Kulit menjadi lebih kenyal, awet muda dan berseri. Telah terbukti bahwa buah acai berry mengandung antioksidan tinggi yang sangat ampuh untuk melawan dampak radikal bebas dan memiliki banyak kandungan yang sangat berguna bagi tubuh seperti omega6 dan omega9 yang berguna mengurangi resiko penyakit jantung, dan juga kandungan lainnya seperti fosfor, kalsium, potassium, vit B1, vit B2, dll.


Cara Pemakanan Acai Berry yang betul :

1. makan 1 soft gel sekali sehari sahaja.
2. Bangun pagi, masa perut kosong(sebelum breakfast) makan 1 soft gel bersama air suam.
3. Untuk penurunan berat badan yang lebih efektif, banyakkan minum air suam @air kosong.
4. Banyakkan memakan buah-buahan untuk mengelakkan sembelit.
5. timbang berat badan 1 minggu sekali

Pantang Larang

1. Tidak sesuai bagi penderita penyakit jantung, darah tinggi, stroke, hati, ginjal, hyperplasia, glaukoma, ayan, dan gangguan jiwa
2. Tidak sesuai bagi jika anda mengambil alkohol, pengguna ubat terlarang maupun ubat doctor yang diambil secara rutin.
3. Tidak boleh diambil bersama ubat lain seperti panadol, antibiotik, dll (jika sedang makan vco dan collagen- dinasihatkan cuma makannya pada waktu malam sahaja)
4. Tidak sesuai bagi wanita yg sedang haid, wanita yg sedang hamil. wanita menyusu boleh makan cuma perbanyakkan minum air masak)

Perhatian:
1. Digalakkan untuk tetap makan meski tidak berasa lapar, makan sedikit sudah memadai untuk bekalan tenaga dalam badan..Banyakkan pengambilan buah-buahan dan air masak.



Perbezaan yang ABC ACAI BERI ORI dan TIRUan

Gambar Kiri- Yang ORI. Jus beri terdapat di dalam sotfgel apabila disentuh akan berasa seperti serbuk halus buah beri.

Gambar Kanan- Yang TIRUAN. hanya seprti cairan berwarna putih dan bila disentuh seakan berminyak.




SOFTGEL LASER MARK

ABC Acai Berry Asli (gambar atas):
Tulisan ABC menggunakan laser mark yang glossy dan tepat@sharp di bahagian tengah.

ABC Acai Berry Tiruan (gambar bawah):
Tulisan ABC tidak tepat@tidak sharp dan tidak berada di tengah.



Salah seorang customer Nadia. 3hari makan dah turun 1kg. :)


untuk info tentang produk acaiberry yang kena rampas boleh rujuk di sini
http://ku-nadia.blogspot.com/2012/05/info-tentang-produk-acaiberry-yang.html


122 comments:

  1. mcmana nk oder??? harganya???

    ReplyDelete
  2. order boleh isi order form di atas sekali ya..:)

    ReplyDelete
  3. ape nk lex code acaiberry nie...n bape hargenye

    ReplyDelete
  4. bagaimana untuk mendapatkan product acaiberry?

    ReplyDelete
  5. code just isi acaiberry and brp unit..happy family-saya ada jual..hope boleh baca details di atas..

    ReplyDelete
  6. salam nadia,saya nak tanya betul ke acaiberry nie xberi kesan(ketika makan)spt najis b'darah???

    ReplyDelete
  7. wsalam dewi, xde masalah apa2 pon..pembuangan toksin melalui peluh dan air kecil..

    ReplyDelete
  8. Acaiberry adalah selamat. tiada lagi keraguan boleh rujuk video acaiberry yang dirampas

    http://ku-nadia.blogspot.com/2012/05/info-tentang-produk-acaiberry-yang.html

    ReplyDelete
  9. cam mana na order ye? ada kesan sampingan tak?

    ReplyDelete
  10. Berapa hrganye ye include postage?bole diambil ms period x?

    ReplyDelete
  11. Order blh isi order form.di atas...harganya rm120 free postage..ms period xleh mkn..

    ReplyDelete
  12. blh mkn acaiberry ni x lau kite ada amik suntikan perancang kuarga?ada side effect apa2 x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh mkn..jarakkan dlm 6jam baru amik suntikan

      Delete
  13. kalu ada gastrik macammana boleh makan selepas sarapan ker ? crazypink81@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,kalau gastrik mkn selepas sarapan

      Delete
  14. salam nadia,kite ade mkn ubat dr..(secara rutin)xboleh ke amek acai berry nie?? ;(

    ReplyDelete
  15. Wslm..tk berani sugest..cuma blh try tgk jarakkan ms pegmbilan acai dan ubat2

    ReplyDelete
  16. salam...sy ada ambil cocoa clogen....kalu ambil acai berry..kena berhenti ambil ke, atau jarakakan masa pngambilan...

    ReplyDelete
  17. wasalam. untuk apa2 supplement atau collagen yg nk dimakan sekali acai blh. just jarakkan masa pgmbilan slama 6jam..

    ReplyDelete
  18. salam... saya nak tanya psl pengambilan acaiberry.. betul ker kalau berat badan lebih dari 70kg kena ambil dua biji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. so far cust nadia yg berat over 70kg makan satu biji sehari pon ada penurunan berat. Cuma kalau nak lagi cepat maybe la ada orang buat macam tu.;)

      Delete
  19. salam.....org yg menyusu bleh mkn x?ada side effect ke kt wanita yg menyusu kalo mkn acaiberry?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. Boleh. takde masalah ke atas baby dan juga ibu menyusu. susu pon normal juga

      Delete
  20. Assalam, if nak cepat turun amik 2biji Acaiberry sehari mcm mana nak jarakkan untuk 2nd capsule.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. boleh makan 2biji serentak. tak de masalah..

      Delete
  21. salam, macammana dengan pengambilan masa bulan puasa, waktu sahur atau waktu berbuka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. puasa carnya -30min sblm mkn sahur atau 2jam lps berbuka..ikut mana yg rs sesuai dgn bdn

      Delete
  22. as salam sis...nk jd dealer apa syaratnyer yer??

    ReplyDelete
  23. salam..org yg de sawan bleh makan x ? ada yg saya baca ckp xleh ?

    ReplyDelete
  24. yang tu sy tak sure blh mkn ke tak

    ReplyDelete
  25. klw yg makan pil perancang bleh x makan acai berry nie ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..cuba mkn 6jam jarakkan dgn mkn xacai

      Delete
  26. salam sis.. boleh tahu berapa biji acai dlm satu botol ? klu oder byk bleh dpt discount tak? tq
    email sy : alzasilver09.yahoo.com. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalm. sebotol ada30iji. untuk harga banyak sila email- kunadia86@gmail.com

      Delete
  27. ASSALAM SIS...
    NAK TANYA LA KALAU SAYA GUNA UBT SEMBUT BOLEH X MAKAN ABC NIH?NAK JGK MKN ABC TP DGR2 LAU ADA MKN UBT XLEH MKN BTL KER?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..mkn jarakkan 6jam slps mkn xacai

      Delete
  28. salam..nak tnya skit,sy ada masalah susah buang air besar,jadi sblum tdo,saya ambil minuman btk fiber..n waktu nak sahur baru ambik ABC..boleh tak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. boleh..sebab acai blh mkn sama ada masa sahur atau lps berbuka

      Delete
  29. mane ok abc ke vco+collogen utk trn brt bdn?

    ReplyDelete
  30. utk kurus try abc. vco+collagen more utk kulit dan health

    ReplyDelete
  31. Kalo order n byr hari ni bile bley dpt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pos berjalan setiap hari melainkan cuti sbtu ahad dan cuti umum poslaju..:)

      Delete
  32. salam sis macam mane nak tau beza acai berry nie yek? saye dah beli harga sme tapi tgk barang die lain mcm dari google image.. takot pulak nak mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. ikut mcm cara yg dlm entry ni. incase ori xde mslh..

      Delete
  33. Salam...lau amik acai ni. Susu anlene ble minum x?

    ReplyDelete
  34. bole order lg ka? sya berminat bah....

    ReplyDelete
  35. aslmkum..nak tanya,kalau saya ambil produk kapsul kecantikkan kulit,blh ka saya ambil abc acai berry jugak?kalau blh,mcm mana aturan mkn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Boleh. Acai mkn sblm breakfast. Produk lain tlg jarakkan atleast 6jam atau mkn ms mlm

      Delete
  36. sis~boleh tye nape xsesuai u org ada penyakit hati? if mkn jgk ape kesan y mgkn terjadi ye?thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy xsure kesan yg jd kalau mkn. Kalau logik sbb org pnyakit hati akan kena mkn ubat doc secara rutin. So mmg tak blh mkn.

      Delete
  37. salam...nak tanya ckit, sekiranya ibu yang menyusukan anak boleh makan. n saya ada ambik jamu lepas bersalin...camne cara makan atau sy x blh makan langsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..acai mkn pagi..jamu tu klu perlu mkn mkn jarakkam atleast 6jam slps mkn acai. Atau mkn jamu mlm

      Delete
  38. NADIA..
    SAYA JUGA PERNAH MKN ACAI NI TAPI YG BOTOL DIA KALER PURPLE TU... YG ITU SEBENARNYA ORI KE TAK NI? SBBNYA DAH 3 BULAN MKN DAN MENGIKUT PERATURAN TAPI BERAT TURUN X SMPAI 3 KG PUN.. DIA PUNYA KANDUNGAN DLM SOFTGEL TU PUN MCM ORI TAPI BAU MCM BERMINYAK SIKIT.. KONFIUS LA SAYA .. TLG KOMEN SAT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yng botol purple yang mana?kalau dh 3bln mkn tp berat tak trun juga maybe ada something wrong dgn acai awk beli tu..sblm beli better siasat ori ke tak. Nadia tak blh nk cakap sbb tak tengok brg tu camne..

      Delete
  39. salam sis,, nk tnya,, if ada drh tggi mmg xleh amek ke? n lg 1- pe beza ABC dengan ABC PLUS?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..yup..takleh mkn acai. Darah tinggi atau sakit2 lain yg mkn ubat doc mmg xleh..abc plus tu ada add on bnda2 lain rasanya

      Delete
  40. Salam dear...sy berminat nk amik acai ni...tp kwn ckp xleh amik sbb susukan bby..takut effect pd bby nnt..bby sy dah umur setaun..sblm sy amik sy nk konfemkan btul2 sy blh mkn ke acai berry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. boleh so far ramai juga cust Bf. dan takde mslh dgn baby dan juga milk. :)

      Delete
  41. salam..sya nak tya klo amik produk ni ada pntang2 lain x?
    macam x blh mkn nsi ke@ mknan2an lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.xde pantang2 lain. Nasi blh mkn. Cuma reduce atau stop makaanan bercafein/mnuman gas/ dan amalkan pemakanan seimbang. Makan sikit tapi kerap. InysAllah berat akan turun

      Delete
  42. Salam all..sy dh try almost 3weeks abc acai berry ni..1st day sy timbang 61.4..now 57.8..not bad kowt..hehehe..saiz perut kurang 0.5cm..seriously mmg kurang mkn n btenaga..ermmm..mybe if sy teruskan usaha lg,blh la dpt bentuk bdn idaman n hidup dgn sihat btenaga..insyaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah.thanx for sharing here izah. Glad to hear goodnews from u. Mkn smpai berat ideal dn dan blh stop mentenkan berat lps tu. :)

      Delete
    2. slm klau sy krja mlm pkul 3pm br sy bngun tdo...adakh sy msih blh mkn abc pd wktu trsebut.

      Delete
    3. Wslm.mkn ms mlm..tp kena mnum byk air ms awk duj tgh bkerja tu

      Delete
  43. SALAM..
    JUZ NK SHARE.. SY DH MAKAN ACAI BERRY DEKAT 3 MNGGU.. MULA2 MAKAN MEMANG X D EFFECT.. KDG2 TERFIKIR, ADAKAH ACAI BERRY NI SAMA DENGAN PRODUK UBAT KURUS LAIN.. TIDAK BERKESAN. SEBELUM NI SAYA BANYAK TRY PRODUK KURUS.. TAPI MEMANG TAK BERKESAN LANGSUNG. TAPI LEPAS MAKAN ACAI BERRY DALAM MINGGU KE 3 BARU SAYA NAMPAK PERUBAHAN.. SEKARANG NAK MAKAN NASI PON RASA DAH KENYANG.. DULU SAYA SUKA JUGA MAKAN BURGER, AYAM GORENG.. TAPI SEKARANG SEMUA MAKANAN FEVRET SAYA RASA MACAM DAH MUAK.. SAYA BERSYUKUR SANGAT TERJUMPA BLOG KU NADIA..KALAU TAK, MUNGKIN BERAT BADAN SAYA TAK TURUN LAGI. SEKARANG BAJU YANG SAYA TAK MUAT PON BOLEH PAKAI. SELUAR JEANS PON DAH MAKIN LONGGAR.. MUKA SAYA PON DAH SUSUT DAN NAMPAK PANJANG. PESAN SAYA, WALAUPUN ACAI BERRY KITA MAKAN TAK NAMPAK EFFECT.. TAPI TERUSKAN MAKAN JUGA... SEBAB EFFECT DIA BERGANTUNG ATAS BERAT SESEORG.. MUNGKIN YANG BERAT DALAM 80KG TU AFTER 2 MONTH MAYBE TURUN.. KALAU ANDA BELI UBAT YANG DALAM MASA SEMINGGU TU DAH TRUN, MAYBE UBAT TU MNGANDUNGI BAHAN KIMIA YANG SANGAT MERBAHAYA. MANA ADA UBAT YANG BOLEH TURUN CEPAT DALAM MASA SEMINGGU TANPA KITA MELAKUKAN SENAMAN.BETUL KAN? APA-APA PUN SAYA AKAN TERUSKAN MAKAN ACAI BERRY SAMPAI DAPAT BERAT BADAN IDEAL.. TERIMA KASIH KU NADIA DAN ACAI BERRY (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. Alhamdulilah. terima kasih atas kesudian nak share feedback di sini semula. :)

      Delete
  44. Salam nadia,kalau dlm pantang dh 30hari dan menyusukan baby boleh tak consume acaiberry ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. kalau dah abis nifas, okay dh boleh makan acaiberry

      Delete
  45. Aslm sis. Nak tau acai berry ni d buat dr mane??
    Produk nye Halal tk? Sbab bile google atas name produk ni mmg byk, tp kurang pasti dr mane di perbuat..?? Plzz help coz saye mmg nk cobe :)
    Tks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.yup halal. Ada sijil halal dr luar. Skrg dlm proses apply jakim. :)

      Delete
  46. Salam..klau berat badan over 80kg..blh ke ambik 2kapsul sehari?? Tak merbahya ke klau ambik 2 kapsul srentak??

    ReplyDelete
  47. salam,
    macam mane nak order?

    ReplyDelete
  48. available lagi ke produk nie. ini yang original ke. kenapa harga produk ni dalam 100 ke bawah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi stok. Yup mmg ori. Dr pngedar tunggal acaiberry di mesia. Lain hrga dan packaging bkn dr company yg sama

      Delete
  49. salam..akak?..sy ni jenis senang naik berat bdn tp susah nk turun..berat skrg 55kg tinggi 157cm, org ckp saye xgemuk just chubby..sy mcm berminat dgn product ni, tp mslhnye saye student so duit tu xbyk..blh ke klu sy mkn skali je..klu ada duit baru mkn lg..tq..wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik just nak kena trunkan skit je lg berat. So akak rs satu botol mkn dlu pon dh ok.

      Delete
  50. salam nadia..nak tanye

    kalau mkn pil code liver oil kene jarakkan after 6 hours juga ker? setakat ni dah habis 2 botol but very slowly weight decrease just only 3 kg after 2 month..huhu..

    boleh bgtau care yang paling berkesan tak utk penggunaan acai berry yang terbaik.thank you dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak. aah semua supplement kena jarak 6jam. atau pon akak stop dulu makan liver oil.mungkin sebab tu berat turun slow. tengok juga akak ada minum cafein? kurang minum air masak? makan supplement atau ubat2 lain? semua ni faktor yg bg berat turun slow

      Delete
  51. produk acai berry nie boleh di makan lagi atau tak ? saya confius la . sebab bila kua kat paper tntg acai berry jadi was2 . padahal berat da turun . mcm mana ye ? boleh terangkan tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lg. yg bahaya tiruan.asalkan original mmg blh mkn

      Delete
  52. kak nadia..kalau sy nak cod boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. adik trus cntact akak 0124172881

      Delete
  53. boleh ke kalo mkn lbih dr 1 biji sehari??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. 2biji shari. nk order blh isi order form atau email ke kunadia86@gmail.com

      Delete
    2. kalo area kl rm126 ke??bpe ari leh smpai??

      Delete
    3. rm120 saje. free postage. sehari slps pos dh smpai

      Delete
    4. hehe..kurang phm..kt bhgian code tu tulis ape??code yg mane??

      Delete
    5. letak je acaibery dan brp kuantiti nk :)

      Delete
  54. Replies
    1. saya dah reply email suruh bt bayaran. lepas bayar tolong inform details. barang tak akan dipos jika details bayaran tidak diberi. tq

      Delete
  55. Nadia,

    saya dah makan acai beri nie dekat 1 minggu, saya rasa letih, kurang bertenaga, mengantuk, haus sgt2 & asyik nak kencing jer...apakah itu sintom pembuangan toksin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. itu simptom Awal. kena banyyakan minum air masak. dan jangan tak makan langsung

      Delete
  56. pagi td dah makan sebiik acai berry..tetibe sejam pas tu period..ada kesan apa2 tak? sbb tak di galakkan makan time period..

    tp nak inform..mmg makan skit jeh kenyang..sekarang ne dh try 3 ari..malam2 tak rasa lapar pon.. walaupon last meal dalam kol 2 pm cam tuh.. tp minum air mmg bnyk..haus cepat..macam naga minum airnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe. cuma masa period slow penurunan. sebab tu suruh stop makan ms period. yup kena minum banyak air sebab rasa haus sgt2.

      Delete
  57. Assalamualaikum nadia.. Nak tnye skit,acai berry jenis tablet u ade jual x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Jenis tablet xde. Hnya softgel pil.

      Delete
  58. brapa harga untuk sabah dan sarawak?

    ReplyDelete
  59. Salam,saya dah makan sebulan turun la 2kg je,,makan tetap selera macam biasa...kenape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba kaji menu makanan. Stop cafein, stop ubat ubat, supplement macam collagen etc boleh bagi kesan kepada penurunan berat badan bila makan acaibery ni. Banyak minum air masak. INI sangat Penting.

      Delete
  60. dlu berat i 76 tp sbln mkn acaiberry cmpur diet xmkn nasi trun berat 71..now 70...tp lmbt dh nk trun sbb mkn nasi plak.xdiet..huhuhu
    ..dlu acaiberry xde selera nk mkn.tp skrg mkn acai berry pn rasa nk mkn gak..adoiii..tp ttp amik acaiberry.. he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena minum banyak air, sebab makan acai dia akan tingkatkan metabolism. ada org dia rasa nak makan, sebab masa tu pembakaran lemak jadi tinggi. boleh stop makan bila dpat berat ideal. all the best.

      *stop cafein juga ya*

      Delete
  61. rashidah hj hamdanMarch 31, 2013 at 10:40 PM

    kalau kita ambil pil darah tinggi adakah kita boleh mengambil acai berry ini.

    ReplyDelete
  62. salam akak..org yg belum kawin boleh mkn x acai beri ni..??

    ReplyDelete
  63. salam akak..lau org yg belum kawin leh makn x acai beri ni??

    ReplyDelete
  64. Salam.akak, acai berry ni ada had umur ke pngambilan dia? Sbb berat n tinggi sy mcm dah ok 51kg n 163cm.Cuma bentuk badan je tak macam org 51kg.Nak cari seluar susah.So nak tnya acai berry ni just utk kurus or boleh dpt bntuk ideal sekali?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Xde limit. Kanak2 je yg tak.sesuai. Blht try acai sbb die akan kurngkan berat pada tempat2 tertntu. Kalau nak shaping badan boleh try shaping boom dari catalyst. Msg akak 0124172881 lagi cepat respond

      Delete
  65. umur brapa boleh mkn produk ni???

    ReplyDelete
  66. salam... saya nak tanya memang x boley mnum susu and cofee ker... kalau 1 hari 1 cawan jer boley tak?.. need nescafe every morning sbb takut ngantok mase drive... susu x boley ker creamer boley tak?. Saya macam nk try jer produk ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. susu takde mslh. cafein mcm cofee atau nescafe yg kena kurangkan. if minum jarakan ms dalm 2-3jam lps makan acai

      Delete
  67. hi..afternoon, I would like try acai berry.how can I buy it.pls advice

    ReplyDelete
  68. sis 1 botol ade brape biji ye?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...