SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Friday, July 29, 2011

Pashmina Corak




Shawl Pashmina yg diperbuat dari material yang berkualiti.

sangat sesuai digayakan dengan cuaca di Malaysia dan juga dipakai dengan apa jenis baju!

Gayakan dengan Inner neck ataupun pakai begitu saja pun dah cantik!

tidak perlu digosok, sejuk, selesa T_T

Hanya RM 15 sahaja..




code Pash bunga 1

colour- choc

sold out




Code Pash Bunga 2

colour- purple

available




code Pash Bunga 3

colour- blue+ pink

sold out



code Pash Bunga 4

colour- purple Pink ( cantek sangat2)


sold out


code Pash Bunga 6

colour- sweet pink

available




Code Pash Bunga 4

colour- white black

available



code Pash Bunga 8

colour- love style black white


sold out

Denim Polka Dot Nur Kasih



Salam semua, kali ini Ku-Nadia mengeluarkan Denim PolkaDot. Sangat Cun.
Harga untuk tudung ialah RM40 saja sehelai walaupun material denim mahal sebenarnya T_T
Tudung ni pakai dengan baju plain sangat cantek..

Saiz (medium)
(warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pencahayaan, skrin monitor dll)






code NurKasih 1

warna- dark blue

available




code NurKasih 2

colour- sweet blue

available


code NurKasih 3

colour- blue

available




code NurKasih 4

colour- purple

available



code NurKasih 5

colour- hijau lumut

available


code Nur kasih 6

colour- black

sold out


Monday, July 18, 2011

Restock Maxi Skirt


Salam. Nadia restock maxi skirt ni. Sebab ramai yang request warna hitam. Dan ada warna tambahan iaitu grey. sangat comel. ;P

Material- spandex rayon









MS1- black (sold out)

Ms2- dark choc (available)





MS3- oren - no stock

MS4- maroon (sold out)




Grey

available


Yang berminat boleh isi order form.
Harga hanya pada rmm35.







Tuesday, July 12, 2011

Plain Pashmina

Salam. Stok plain pashmina. kain sangat best sebab tak tebal sangat2.

Harga only RM 10..





black

sold out




light choc

sold out




light grey

sold out




dark purple

sold out




light yellow

sold out




green navy

sold out





orange

available



maroon

sold out



light purple

sold out




light pink

sold out



blue

sold out












Friday, July 8, 2011

Shawl Plain Cotton- Restock 5

Assalamualaikum wbt ^_^

Peminat-peminat shawl pasti akan meminati shawl ni sebab kain cotton nya yang lembut dan mudah di pakai..dan yang paling best harganya hanya RM 12 sehelai..Ape lagi kawan-kawan ayuh isi order form..=) Nadia cuba restock banyak kali ni.Hanya available je yang ada,sangat laris shawl ni. Tak sempat update dah banyak kena rembat.hehe





light grey

sold out



light yellow

sold out



pink

sold out



dark grey

sold out



hitam

sold out




dark choc

sold out



merah cabai

sold out



ungu

sold out


seablue

sold out




sweet blue

sold out




darkchoc

sold out




dark apple green

sold out




light apple green

sold out




yellow itik

sold out







light blue

sold out



brown

sold out





dark light blue

sold out


Tuesday, July 5, 2011

2nd Batch Pre order Hoodies Blouse +Inner neck


Assalamualaikum. Syukur sambutan sangat menggalakkan dari customers untuk hoodies blouse.Jadi, saya akan buka preorder lagi sampai 19july ni. Harga yang saya jual setakat ni memang masih paling murah dipasaran.





Ni contoh hoodies blouse yang saya jual. Kain sangat sejuk dan ada grip di tangan dan dibawah baju.


Warna-warna hoodies boleh rujuk di bawah.





1 Merah ati
2 Coklat muda
3 Van houten pekat
4 Hijau TKD
5 Pink sedang
6 Hijau lumut
7 Broken white
8 Biru muda
9 Navy blue
10 Biru Turkish
11 Abu muda
12 Abu tua
13 Coklat
14 Putih
15 Van houten muda
16 Coklat pramuka
17 Kuning Busuk
18 Coklat Kopi tutung
19 Ungu terong
20 Ungu gelap
21 Ungu muda
22 Pink nude
23 Merah cabe
24 merah maroon


Harga Cuma RM 70 satu set. Murah kan!!!!
Tolong bagi Size S, M, L atau XL dengan warna yang diingini. Sekiranya tiada stok saya akan reply nanti..

Size S- bahu 14 inch
M- bahu 15.5 inch
L- bahu 16.5 inch
XL- bahu 17.5 inch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...