SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Sunday, September 16, 2012

Acaiberry ABC- Cara mudah untuk kurus


Syok dapat feedback yang sangat menarik tentang acaiberry. Banyak yang berjaya turunkan berat badan tanpa perlu berdiet melampau-lampau. Hanya makan 1biji acaiberry sebelum sarapan. Dan ikut nasihat yang diberikan untuk kesan penurunan yang optimum. 



Yang baru nak cuba acaiberry boleh ikut cara yang nadia syorkan ini.

*kalau ada yang dah cuba acaiberry dan rasa kesan penurunan tak banyak seperti testimoni orang lain, cuba cek balik cara pemakanan, pantang larang, atau ada amalkan supplement atau ubat-ubatan serentak? Jika ada, cuba stop dulu supplement atau herba-herba lain. Fokus kepada acaiberry sahaja. Tengok result dan compare. sebab badan/hormon manusia lain-lain. Go go pasti boleh.





Didatangkan dengan sticker hologram acaiberry supaya kualiti terjamin.




Ingin tubuh seperti ini? Pesan sekarang acaiberry!



Kelebihan-kelebihan acaiberry 

Berminat untuk membeli, boleh isi order form di atas. 

Hanya RM120 sekali postage. Dijamin sangat berbaloi-baloi.


3 comments:

  1. slm xde effect ke...mcm mane nak taw ori ngn x ori...sy tgk mcm2 jenis kotak acai berry ni...keliru laa

    ReplyDelete
  2. Salam..form untk order kt mne ye.?sy b'minat..blh bge no contact cik nadia x.?blh trus cntct untk order..ataupun cik nadia blh cntact sy d no 016-9339997

    ReplyDelete
  3. kenapa acai berry ni ada warna putih dan ada warna ungu. yang mana yang betul??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...