SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Thursday, August 16, 2012

Ambience Catalyst


Salam dearies. Catalyst ada produk baru yang dihasilkan dengan kesan yang lebih umphhhhh.. Sangat sangat umphhh. nak tau apa tu Ambience- Ianya merupai Collagen Catalyst. Tetapi bahan-bahan di dalam Ambience ditambah lagi dengan buah-buahan yang sangat tinggi kandungan antioksidanya. Jom kita review kenapa kita perlu amalkan Ambience. 

Fakta- Seawal usia 25 tahun ke atas, penghasilkan kolagen dalam badan manusia mulai menyusut disebabkan faktor pemakanan dan juga persekitaran serta gaya hidup manusia zaman kini. Tanda penyusutan kolagen dalam badan dapat dilihat melalui

1. KULIT BERKEDUT DAN KERING
2. KULIT KUSAM
3. JERAGAT MULA KELIHATAN
4. KULIT TIDAK ANJAL DAN TAK KENYAL
5. TANDA-TANDA PUTIH PADA KUKU
6. RAMBUT GUGUR/LURUH
7. SAKIT DIBAHAGIAN TULANG DAN RAWAN


*mesti ada di antara kita yang dah alami situasi macam ni kan? haaa..Jom rawat segera dengan Ambience.
Makan tak sampai sebulan dah nampak kesan. Lagi menarik tentang ambience Kulit akan cerah juga sebabkan ada L-Glutathione (yang membantu mencerahkan kulit) 

Kandungan Ambience ialah:

Astaxanthin- kurangkan kedut dan tanda penuaan
L-Glutathione- Mencerahkan kulit
Maqui Berry- Menguatkan tulang dan rawan (bagus untuk pesakit artritis/gout)
Acaiberry- Bahan anti-kedut dan penuaan
Pine Bark- Membantu menganjalkan kulit 
Acerola Cherry- mengurankan kesan radang pada kulit
Grape Seed- Mengurangkan kesan penuaan
Collagen(bovine)- Meningkatkan keanjalan kulit dan tulang
Apricot- Meratakan warna kulit dan kembali anjal
Aloevera- Meningkatkan kelembapan kulit secara semulajadi dan mengurangkan hidrasi pada kulit
Agaricus Blazie Murril- Imunisasi badan bertambah dan mengelakan kanser
Sea Cucumber- Membantu pembentukan sel-sel baru dan juga menguatkan tulang/rawan

Price: RM259(sem)
RM269 (Sabah&Sarawak)
1box-25sachet

*Cara Makan- 1sachet sebelum heavy breakfast atau pon malam sebelum tido. Isi kandungan 6gram, so kena makan slow-slow sebab banyak. Rasanya sangat sedap.  




1box-25sachet




kandungan di dalam Ambience


Sempena promo pengenalan Ambience, dapatkan pakej Ambience+VCO dengan harga istimewa.
 Sangat berbaloi. :)





Thursday, August 2, 2012

Senarai Agen-agen Catalyst

Salam. 
Di bawah adalah senarai agen-agen di under team Nadia. 
Customer boleh merujuk kepada mereka untuk dapatkan produk Catalyst. Jika mereka tiada stok, harap refer kepada Nadia semula. Thanx.



Penang

Hanysah Baharum- Penanti(0194549476)
 Aziean- Balik Pulau (0133589858)
 Marsha- Bayan Lepas(0199886070)
Dilla- Kepala Batas(0124693486)
Fawiza- Komtar/Bukit Minyak(0125975565)
 Nurul Zaadah- USM(0175258283)
 Mas- Bayan Baru(0124333957)
 Ain- Butterworth (0125643613)
 Norhidayati Sunyob- Bertam(0124517740)
 Akmar- Prai (0124110318)
 Norhazwani Husna- Institut Perguruan Gelugor (0145341740)
Wanie- Penanti/Kubang Semang (0174270552)
 Suliana - Georgetown(0124524514)
 Liza - IPG Kampus Tengku Bainun/Bukit Mertajam (0125594180/0134998539)


Perak 

 Zura- Grik,Perak (0175615266)
 Josephine-Taiping,Perak (0136740209)
 Masnitha - Ipoh/Taiping (0164420296)
 Amylia Arifin- Sri Iskandar(016-4433102)
 Nurul Akma- Pantai Remis(0175161300)
 Shamimi Sharif- Nibong Tebal/Parit Buntar (0134855441)
Siti Sarah - Taiping/Semanggol(0125914566)
Wawa-Kampar/Teluk Intan(0175080956)
Syida- Taiping (0185707344)


Selangor

Amylia Arifin- Batu Caves (016-4433102)
 Norfadhilah- Shah Alam (0173444513)
Nabila Md Ariffin- UPM/Serdang/Kajang (0135656346)
 Mimi Safra Othman - Subang Jaya/Damansara (0124361504)
 Nadia Dania Lee- Puchong,Selangor (0123002946)
 Ain- Puncak Alam,Selangor (0129057753)
Sharifah-Ampang, Selangor (0192661895)
 Madihah- Klang/Bangi (0124454987)
Shiela Shaaban, Cheras, Sri Kembangan, Hulu Langat.(0166650597)
Liyana- Petaling Jaya/KLCC(0125253646)
Pija -Shah Alam (0175007560)
Azilah- Pantai Dalam/Kerinchi (0139556809)



Kedah

 Sollehatun- Kulim/Junjung (0124906374)
 Wani - Sungai Petani/Changlum (0133206458)
 Fisha-Yan/Alor Star(0174268649)
Hani Adilah- UUM/Changlun(0172512769)


Putrajaya

Nurul Syeeda- Putrajaya( 0193740345)
Dayang-Nilai/Sepang/Putrajaya (0136666308)


Johor

 Siti Nadiah - Muar(0137458076)
Ainoor Yasmeen- Tampoi(0122918543)


Sabah

 Merziana- Tamparuli (0168485759)


Pahang

Nisa- Kuantan(0179805595)
 Samsina- Lanchang (0129015975)
 Shahira- Kuantan (0137927892)
Fajar- Kuantan (0199417715)



Negeri Sembilan

Tengku Mariam- Paroi(0136888377)


Kelantan

 Anita- Kota Bharu(01118624350)
 Rabiatul Adawwiah- Pulai Chondong/Merapoh(0134427984)


Brunei

 Wan Azrinaz- Brunei (6738160140)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...