SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Thursday, April 26, 2012

Testimoni Pengguna AcaiBerry

Salam. Tak sangka acaiberry sangat laris kini. Dan disebabkan dah ramai yang berjaya menurunkan berat badan dengan cepat. Jom baca antara-antara testimony customer Nadia dan juga customer reseller yang lain. Kalau mereka mampu, yang lain pasti juga boleh..Berminat cepat-cepat order ya.


3hari turun 1kg.


6hari turun 2kg.



Nafsu makan berkurangan. Banyakkan minum air untuk kesan yang lebih baik



3hari turun 1.5kg



kawan yang dah try acaiberry bulan 1- turun 5kg, bulan kedua- 2kg



turun 3kg dalam masa 5hari.



Nadia sendiri dah turun 1.5 kg dalam masa 4 hari. Syok oh.. :)


Jom beracai lagi. Kalau kami semua mampu, korang yang ada masalah lemak degil dan dah try macam-macam usaha boleh la try Acaiberry. Jika dah dapat berat yang diidamkan, dah boleh control pengambilan acaiberry. Selamat berusaha! 

22 comments:

  1. kalau pos ke Kuching, Sarawak..sama gak ker harganya RM120.00.
    tq

    ReplyDelete
  2. bleh mkn dengan VCO +collagen ker waktu mlam??

    ReplyDelete
  3. saya makan acai berry dengan starting weight 62kg, lepas 3 minggu, dah 54kg. baju kurung kena otter balik, and pensyarah, kawan2 semua tegur dengan perubahan yang drastik, i am aiming 45kg, by bulan puasa, InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah Nina. Go go girl..Btw tq sebab sudi share feedback nina di sini..:)

      Delete
  4. saya nak tanye waktu pengambilan abc plus ni pagi sebelum makan pagikan...sy ada amik ubat glutaeon pun perlu diambil sebelum makan n waktu pagi...boleh ke diambil sekali dgn abc acai berry ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg kan bulan posa so acaiberry mkn 2jam lps kita berbuka awk

      Delete
  5. salam,sis,nak tanya.saya ada makan acai berry ni gak.belum smpai seminggu lagi,tapi so far,mmg bnyk minum air dan kerap ke tandas untk proses pembuangan.adakah kesan ini bagus atau tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm..mmg kesan pnurunn berat adalah melalui pmbuangan air kecil..:) teruskan beracai shingga berat ideal..

      Delete
  6. Salam Ku Nadia.
    I ambil planning pill at the moment. Can I take this Acai Berry at the same time?
    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. kalau jarakkan 6jam boleh makan acaiberry

      Delete
  7. akka,kenpa tak boleh makan acai masa period

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb ms period kdr pnurunan sgt slow. So tak pyh waste acai tu.

      Delete
  8. hi, i miss N,i nak tanya pasal this product. i teringin nk cuba since byk i yg i baca bout this productbyk yg postve dri ngtve. tapi i terbaca 1 artikel dkt link http://www.nst.com.my/nation/general/stop-use-of-acai-berry-products-1.161289 ni buat i ragu2 skit. boleh u explain dkt i? and i nk taw, apa yg perlu i ambil utk permulaan? thank you:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually artikel tu utk produk yg tiruan. Yang original tiada kaitan. Kalau nak try just order sekotak dulu

      Delete
  9. boleh saye tau macam mane nak oder? n brape yew? acai berry sekotak tahan for brape minggu?

    ReplyDelete
  10. SY DH 8 HARI AMBIK ACAI...WOW..TRUN 3 KG

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...