SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Wednesday, May 16, 2012

Testimoni FemmeVita Dan MenVita


Salam. Bukan Senang nak dapat testimony tentang produk Femmevita dan juga Menvita. fuh fuh..peluh baca. hehe..Nadia boleh suggest dua produk ni untuk customer yang dah berkahwin dan ingin cuba dapatkan bentuk tubuh yang menarik terutamanya wanita dan juga yang ingin mendapatkan cahayamata. Sebab sila baca testimony kat bawah ni. heeeeee..Segan nak describe sebab Nadia belum ada experience dalam bab hubungan suami isteri. :) 







3 testimony di atas spesifik tentang khasiat untuk hubungan suami isteri
* Boleh baca effect MENVITA juga dalam gambar ketiga *





2 testimoni ini pula dari anak dara yang telah mencubanya. 
Jangan cantik luaran dalaman pon penting juga tau. :)

*Click kat gambar baru nampak tulisan lebih clear, 
Thanx eazy,dyra sbb share testi juga* 

Kebaikan Femmevita

mencantikkan kulit dan menaikan seri wajah, mengatasi masalah keputihan,memulihkan sistem pelinciran v, mengecutkan rahim,menyempitkan faraj,meningkatkan nafsu dan seksual,menegangkan punggung dan payudara 

KEBAIKAN MEN VITA

Meninggikan stamina dan daya tahan ( seksual )
Membekalkan tenaga harian untuk lebih sihat dan aktif
Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata

CARA PENGAMBILAN

1 paket sehari. Supplement ini berupa serbuk, rasa sedap/manis.Lletakkan di lidah dan hisap atau diminum bersama air suam atau jus. 1 kotak untuk penggunaan selama 15 hari. Jangan simpan di tempat yang bersuhu tinggi.


Harga CATALYST FEMME VITA, MEN VITA :

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)





4 comments:

  1. sis, yg belum kawen pun boley makan lah femme vita ni? mmg akan besar kat buttock dgn breast eh? sy ada mslh krg brt bdn pun leh mkn keww?

    ReplyDelete
  2. Sis,tau tak kat giant tampoi apa nama stokis catalyst ada sorg ejen tu?????

    ReplyDelete
  3. yang belum kawin pon boleh makan femmevita. xde masalah pon..ape2 email kunadia86@gmail.com. senang. kat comment ni too public dear..:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...