SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Mood Raya dah tiba!!
Sebelum terlambat izinkan Nadia mengucapkan Selamat Hari Raya.
Selamat pulang ke kampung halaman. Hati-hati di jalan raya.




Jualan beroperasi seperti biasa selepas cuti raya.
Makan ketupat rendang puas-puas ye..


Tuesday, August 16, 2011

Shawl Satin- Customers.



Hi korang. nak share sikit gambar-gambar customers yang beli satin shawl dengan Nadia.
Sikit je gambar yang nadia dapat kumpul. Yang lain-lain belum tag Nadia boleh la send email or tag di FB je.




Ieyn

Gold Satin




Leo

Black satin



Farah

Light Slate Grey Satin




Rina

Gold Satin


Di atas antara warna-warna yang sangat Hot di order oleh customers..
If yang nak order warna lain boleh refer chart di bawah ni..



Harga Rm 26 ( include postage)

if buy 2- Rm50 !!!





Thursday, August 11, 2011

Update Status Mengenai Hoodies Blouse


Salam. Nadia lupa sangat-sangat nak update yang stok hoodies dah tiada. Selepas dua kali Nadia buat pre-order dan sambutannya sangat luar biasa. Maaf kepada yang tak putus-putus sms,email,inbox nadia tanya bila lagi nak amik order hoodies. Kalau boleh Nadia pon nak buka order lagi tapi malangnya disebabkan kesuntukan masa tak sempat nak berurusan dengan supplier. Sebabnya baju itu diimport ye kawan-kawan. InsyAllah kalau ada masa lagi Nadia akan update stok yang baru-baru. Thanx all. Do support me again. Muaxx.. :)





Salam Ramadhan kareem..


Monday, August 8, 2011

Button Headband


Salam.

Nadia nak update aksesori pulak. Bila pakai shawl mesti nak tambah aksesori di kepala. Maybe sebab dah terbiasa. hehe. Ok, kali ni nadia nak jual Button Headband. Sangat comel dipakai. Even kalau yang tak berhijab pon boleh order..

RM 7 sahaja. Sangat murah sebab nadia dah compare dengan beberapa online shop yang femes yang juga menjualnya. :)





Ni gambar nadia menggayakannya. Comel tak? hehe





Warna headband boleh decide sendiri. bagi nadia code :)
Butang nanti akan dijahit mix colors..

Tuesday, August 2, 2011

Testimoni From Customers Mengenai VCO dan Collagen


Salam. Lama tak buat post mengenai VCO. Jangan Ingat nadia tak aktif dengan VCo. Jangan risau produk ni sentiasa ada dalam simpanan Nadia. So kalau nak cepat boleh direct msg Nadia.




Ni salah seorang pengguna tetap VCO

Pic Kiri- gambar sebelum makan VCo. Ketara sungguh jerawat dan parut2 di muka wani. Even, muka pon sangat berminyak.

Pic Kanan- Selepas menggunakan VCO. Alhamdulilah, masalah kulit Wani kembali pulih.


Tq wani sebab berterusan meggunakan VCO!!





Ni pulak Kak Min. Kak Min pengguna tetap VCO dan Collagen. Alhamdulilah masalah gatal-gatal pada kulit dia juga dah hilang.

nak tau lebih lanjut mengenai comment K.Min tentang VCO dan Collagen boleh baca sini..


Masih belum terlambat untuk mencuba produk Catalyst. Boleh bergaya di hari raya nanti dengan kulit yang lebih cantik dan sihat.. :)










Monday, August 1, 2011

Cotton Blouse




Hai. Cuaca Malaysia yang panas membuatkan Nadia sangat suka koleksi kali ini.

Material- Cotton serap peluh. tak panas tak kesat. Sangat selesa dipakai.

Harga cuma RM 35 sahaja. Murah berbanding harga di pasaran kerana baju ini diimport ya.

Terdapat banyak design dan warna.







size XL

sold out




size M, L

sold out




size L, XL

L- sold out

XL- sold out

dark blue



purple

available

kemeja style

size M




size L

dark brown

sold out




size L

purple

sold out




size S

available




Contoh Nadia pakai. Ini size M.






Tudung Ekspress Awning- Rose



Salam Ramadhan Kareem. Sempena raya yang bakal tiba, jom tambahkan koleksi wajib tudung ye..Tudung ni ada bunga rose di bahagian belakang. Sangat Cantek dan senang dipakai.


Harga cuma Rm 20 sahaja.

Promotion- Buy 2 get free postage.. Not applicable for sabah sarwak ;)

Dibahagian kepala awning ada batu-batu perhiasan.






brown grey

sold




white

sold




yellow

available




black

sold




purple pink

available




turqoise

sold




pink

sold




dark brown

available




pink

available




grey

available




orange

available




black

available



turqosie

available



purple

available


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...