SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Friday, February 25, 2011

Kain Pasang English Cotton Design Baru

Hai korang. Seperti dijanjikan ini lah design baru kain English Cotton. Materialnya Sangat best. Sejuk dan Lembut. Dijamin sangat comel apabila memakainya..:) Saya pon sangat suka koleksi ni..Happy Shopping ya..cepat2 buat order kalau berkenan.Takut nanti kempunan..:)


details: 4 meter

RM 45 termasuk postage..;) murah kan!!





code KC1

sold out




code KC 2

sold out




KC 3

sold out






code KC 4

sold out





code KC 5

sold out





code KC 6

sold out




code KC 7

sold out





code KC 8

sold out






code KC9

sold out




code KC 10

sold out



Jangan Lupa order cepat..;)



New Update Tudung Denim + Kain Pasang English Cotton



Assalamualaikum korang. Rini nadia just nak inform ada update terbaru..Tudung Ekpress Denim dan Juga Kain Pasang English Cotton. Ini kali pertama nadia nak jual kedua-dua jenis barang ni.So harap feed back sangat memberangsangkan. Jangan Lupa Tunggu Koleksi ni..Sangat Stylo dan Cantik..

dan Harga Sangat Best.Murah murah sahaja..;)

Tuesday, February 22, 2011

Handmade Pin Comel Ladybird




Hai korang. Handmade pin kali ni corak Ladybird.Sangat sweet pakai pin ni..;)

Harga Rm 3/ pc

Rm5/ 2pc








code LB1





code Lb2



code LB3




code LB4




code LB5


Happy Shopping..Pasti anda kelihatan lebih comel dengan pin ni..









Sunday, February 20, 2011

Shawl Gypsy Restock Batch 4

SHAWL GYPSY

RM 15 ONLY


Salam.Shawl Gypsy Dah restock..Ni kali yang ke 4..Tapi kebanyakannya telah abis sebelum dipostkan diblog..So,hanya yang available saje yang masih ade..Kalau berminat sila isi order form secepat mungkin.Jika colour yang anda minati tiada,InsyAllah saya akan restock semula..Tq









code G1- putih

sold out





code G2- pink

sold out




code G3- red

sold out




code G4-turqoise ( sorry pic ni x nmpk mcm exact kaler die)

sold out




code G5- light blue

sold out



code G6- hijau lumut

1 more available




code G7- light choc

1 more available





code G8- orange

1 more available




code G9- dark blue

sold out



code G10- black

sold out



Stok terhad, so sape order dulu saya bagi dulu..=)




Sunday, February 13, 2011

INNER TUDUNG JERSEY (RESTOCK)

Inner Jersey

Rm 12 each


Inner terbaru dibuat daripada kain jersey.Sangat selesa dipakai dan senang untuk membentuk muka menjadi bujur.Dapatkan segera..Jenis Dwitone,jadi dua2 kaler anda boleh gunakan..=) Kaler yang sold out boleh di restock atas permintaan anda juga..





J 16- Fushia pink+ magenta (sold out)

J 16- cream + silver grey (sold out)





J 18- Black+ Brown ( sold out)

J 19- Black+ hot pink ( sold out)





J 20- Purple+ pale yellow ( 1 available)

J 21- Black + grey ( sold out)




J 22- apple green+ maroon ( sold out)

J 23- red+ peach ( sold out)







Size sebenar




kaler-kaler menawan




J 1- dark brown+ peach (3 sold)

J 2- black + red ( 2 sold)





J 3- hot pink + light yellow (3 sold)

J4- cream + hot pink ( 1 sold)




J 5- pink + apple green ( 2 sold)

J6- cream + brown (2 sold)





J8- BLUE+ WHITE (2 sold)

J9- grey+ black ( sold out )




J10- black+ orange (sold out)

J11- purple+ hot pink (SOLD OUT)




J12- black+ apple green( 1 sold)

J13- apple green+ peach( SOLD OUT )




J14- magenta+ dark brown ( sold OUT )

J15- dark brown+ black (sold out)


Thursday, February 10, 2011

Handmade Pin Comel Design Bunga

Korang-korang, saya update pasal pin design bunga plak ye..Kalau korang nak design lain tengok sini..Handmade Pin...Korang suka order la ok..hehe..Design Ni satu Rm 2.Comel dan cun..:)







code P7

pening why pic ni senget.padahal sebelum upload x senget pon..huhu




code P8




code P9



code P10





code P11



code P12


Happy Shopping Girls..


Wednesday, February 9, 2011

Handmade Pin Comel

Hai all..Selama ni suka sangat beli pin comel2 tapi hari ni,ade special pin from us..Macam2 design ade..Tapi harini update pasal design ni dulu..Harga Cuma Rm4..murah dan berbaloi..





code P1




code P2




code P4




code P3



code P5




code P6





Bila pakai leh buat macam ni..hehe..

Next Design Tunggu hari Lain ye..Happy Shopping..







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...