SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Sunday, January 15, 2012

Restock Shawl Cotton Plain Batch 6


Salam.

Restock balik shawl cotton yang digilai ramai. Sangat selesa dan sejuk dipakai. Material cotton yang elok.
RM12 sehelai



purple

available

dark apple green

available




Light yellow

available


fuschia pink

available



light choc

available



Black

available


red

available


dark choc

available


ocean green

available


grey

available

choc

available


light pink

available

pink

available


purple

available

apple green

available

white

available

Wednesday, January 11, 2012

Mexorea Catalyst- Penawar Period Pain

Salam. Hai para gadis-gadis dan ibu-ibu. Setiap bulan pasti semua wanita akan alami satu penyakit seruan alam iaitu period pain kan? Bagi yang tak alami sebab kitaran haid tak teratur juga mempunyai masalah. Kitaran haid yang teratur menjamin kesuburan sesorang wanita supaya senang nanti nak mendapatkan zuriat. So jangan risau, saya ada jalan penyelesaiannya. Saya dah cuba makan mexorea dalam masa sebulan di samping vco yang dah banyak bulan saya amalkannya. kesannya period pain saya dah kurang sakit. kalau dulu mesti rasa nak tido je. aktiviti harian juga terbatas. sekarang saya boleh meneruskan aktiviti tanpa perasaan itu. hehe..
Nak lagi ok, makan bersama-sama VCO ye. Saya juga rasa perubahan yang lain pada badan. Cuma yang melibatkan bahagian intim, saya tak tau. Belum kahwin.hehe..;) So yang dah kahwin, Jom beli dan buktikan keberkesanannya.



RM 40.00 (Semenanjung)

RM 45.00 (Sabah & Sarawak)

15 sachets per box/ 3g per sachet

*Makanan kesihatan/health supplement untuk wanita(remaja dan ke atas)

*Boleh diambil berterusan sepanjang masa

*Tidak sesuai untuk wanita mengandung

*Untuk mendapatkan kesan terbaik, ambil berterusan utuk 2 bulan pertaman, selepas itu ikut kesesuaian badan.

KHASIAT CATALYST MEXOREA yang lain

-Mengurangkan masalah period pain

-Menstabilkan kitaran haid (period cycle) dan mengatasi keputihan.

-Mencantikkan kulit

-Meningkatkan dan memulihakan sistem peranakan.

-Masalah bau badan

-Mengencangkan payudara

-Menguatkan otot otot faraj

-Menyempitkan faraj

-Menghilangkan bau faraj

-Mencegah bakteria pada faraj

-Memulihkan tenaga syahwat

-Mengecutkan rahim

-Menyigkirkan toksid

Sangat sesuai diambil bagi mereka yang telah berumahtangga kerana dapat mengatasi masalah dalaman wanita dan untuk anak dara sebagai persediaan perkahwinan..


Jangan risau, takde bahan kimia dalam produk catalyst. Di jamin selamat. Nak order boleh sms atau isi order form ye. :)




Restock Tudung Bawal Plain Dian Batch 3



Salam semua. Kembali restock tudung bawal ni atas permintaan ramai.

Material- kapas lembut yang senang dipakai. Tiada corak-corak. Just Plain bawal.

RM10 setiap satu







TBP1- fuchia pink (sold out)
TBP2- Pink (sold out)
TBP3- lilac (sold out)


TBP4-purple maroon (sold out)
TBP5- skin colour (sold out)
TBP3- light grey (sold out)



TBP1- dark grey (sold out)
TBP2- hijau lumut (sold out)
TBP3- lilac (sold out)


TBP9-purple grey (sold out)
TBP10- choc (sold out)
TBP11- yellow (sold out)


Warna-warna yang sold out InsyAllah akan restock lagi. So boleh order. Incase takde, nanti saya roger balik. Tq


Tuesday, January 10, 2012

Tudung Bawal Tone

Salam semua. Sebelum ni dah jual tudung bawal plain atau lebih femes dengan nama tudung bawal dian pelangi. Sambutan sangat hot and spicy.hehe. Ada yang request pasal bawal tone pulak. so layan la warna-warna tone yang sangat menarik hati. Saya akan update warna dari masa ke semasa sebab ada warna yang dah sold out. Alhamdulilah. ;p

RM12 each
Jahitan tepi yang kemas dan kain bawal yang lembut.



Tone warna macam gambar ni dari tone terang ke cerah.




code TT1
sold out


code TT2
sold out


code TT3
sold out


code TT4
sold out


code TT5
sold out


code TT6
available

code TT7
sold out

code TT8
sold out


code TT9
sold out

code TT10
sold out

code TT11
available


code TT12
available

code TT13
sold out


code TT14
available

code TT15
sold out

code TT15
sold out

code TT16
available


code TT17
sold out


code TT18
sold out

Sunday, January 8, 2012

Info kesihatan- Penawar penyakit Resdung, Jerawat, dan Alahan


Kenapa VCO berkesan:

Minyak kelapa dara adalah pembasmi kuman semulajadi. Mengandungi sifat anti virus dan anti bakteria sejenis lemak tepu aktif yang menjadi bahan penting minyak kelapa dara. Sejak dari itu lemak tepuk aktif ini telah dikenalpasti bersifat anti virus, anti bakteria, anti fungus dan anti protozoa. Sifat inilah yang menjadikan VCO satu bahan berkesan untuk menentang penyakit disebabkan oleh kuman seperti resdung.




VCO- 60 biji sekotak- dalam bentuk capsule. Kalau guna jenis yang ini, cara makan sehari dua biji. satu biji pagi dan satu lagi malam. Kalau nak titis atau sapu dimuka, boleh cucuk dengan pin untuk kuarkan minyaknya.



Yang ini jenis cecair- 150ml. Yang ni minum sesudu di waktu pagi dan di waktu malam. Nak sapu, atau nak titiskan ke dalam hidung amat mudah dengan vco liquid ni.

Tak puas lagi dengan info yang di beri. Boleh refer link kat sini..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...