SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Monday, May 2, 2011

VCO Catalyst


Hello korang. Alhamdulilah nadia diberi kesempatan untuk mencuba satu produk yang berkesan dan sangat best. Sekarang dah hampir seminggu nadia mencuba. Kesannya memang sangat ketara. Kulit terasa lebih lembap dan yang pasti kurang berminyak. Mesti ramai tertanya-tanya produk ape kah itu. Pada yang belum mengetahui, nadia telah mencuba produk VCO. Bahan asas softgell ni ialah virgin coconut oil.

Meh nadia cerita lebih lanjut mengenai produk ini.




Yang botol merah dalam bentuk softgell-60 biji, yang boto biru dalam bentuk liquid- 150ml

VCO - virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO keluaran Catalyst ialah menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sbg supplement tambahan terutamanya untuk kulit.Ia dpt mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.




Antara sebab lain Nadia mencuba produk ini adalah sebab :

  • jerawat dan kulit muka berminyak --- memang terbukti, jerawat cepat kecut dan hilang, muka pon kurang berminyak
  • kitaran haid yang tak teratur ---- bagi yang ada masalah period pain, dpt kurangkan sakit n hilangkannya
  • letih dan kurang energy- badan rasa tak cepat letih lepas menggunakannya
  • masalah kencing manis- daripada pengalaman pengguna yang lain
  • stretchmarks & tona kulit yg kusam ---ni sesuai untuk ibu preggy


Kebaikan & Khasiat Minyak Kelapa Dara / VCO

Kecantikan Luaran

  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Menghasilkan tenaga segera
  • Jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran UV
Kecantikan Dalaman
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
  • Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
  • Mengurangkan stress pada prankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh
  • Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoporisis
  • Mencegah risiko sakit jantung
  • Mencegah strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi
Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh
  • Melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • Membantu mencegah penyakit hati dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain
Membunuh Virus, Bakteria & Kulat
  • Membunuh Virus (yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes) bakteria (yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis dan gonorrhea) kulat (yang menyebabkan candida, jock itch, kadas, dan infeksi yang lain) serta membunih cacing pita, lice, giardia dan parasit
Hubungan Suami Isteri
  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
  • Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit ulit pada kemaluan
  • Merawat Keputihan
Kesan Segera Pengambilan Minyak Kelapa Dara Pada Tubuh
  • Melegakan Pernafasan
  • Melawaskan Pembuangan Air Besar dan Kecil
  • Meningkatkan Kadar Metabolisma Pada Seluruh Tubuh
  • Memusnahkan Organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa(cacing) Di dalam Usus Besar dan Kecil

  • Mengurangkan Keadaan Mudah Lapa
  • Mengurangkan Kandungan Lemak
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
  • Mempercepatkan Penggantian Sel-Sel Mati

Ok puas hati tak dengan penerangan Nadia? ;) Cara pengambilannya sangat senang..

makan 2 Biji Sehari, 1 siang dan 1 malam, bersama air kosong
Boleh juga di sapu di muka, cucuk kan hujung bucu 1 kapsul dgn peniti halus, dan sapukan ke seluruh muka.Kalau lebih elok, sapu sebelum tido.Biar sampai kering dan tido.simple kan? ;)


Masalah jerawat berjaya diatasi.


Juga sesuai untuk suami isteri.



Antara testimoni dari pengguna VCO. Credit to Sis CPM..


Yang berminat boleh order melalui Nadia kerana Nadia telah berdaftar sebagai stokis.Produk ni sesuai untuk perempuan dan juga lelaki.Hanya RM39.90 untuk semenanjung, Rm 43.90 untuk Sabah &Sarawak. Memang berbaloi. Tak perlu beli produk yang mahal-mahal untuk kesihatan kita.Ada 60 biji per botol..


4 comments:

  1. salam..kalau nak bank in beli produk ni..
    just bank in harga produk sahaja atau ada extra charge pos?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...