SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Saturday, August 17, 2013

Catalyst Celulite Shapping Boom


Charme Catalyst kini tampil dengan satu produk hangat di pasaran- Celulite Shaping BOOM.
Anda cuma perlu spray di bahagian yang bermasalah dan kemudian ratakan di permukaan kulit. Sangat hebat kerana menggunakan Crackle Technology (iaitu bunyi-bunyian seperti sedang membakar). Shaping Boom dihasilkan khusus untuk memerangi masalah selulit dan juga membakar lemak supaya badan kelihatan makin ramping.




Terdapat dua jenis:

1. Cooling Super Cellulite (Bila spray, akan rasa sejuk kemudian panas)
2. Heating Super Cellulite (Bila spay terus rasa panas, kepanasan yang lebih berbanding jenis Cooling)

Harga RM75 (Harga Pengenalan)
Harga Normal- RM98

Cara Penggunaan:

1.Goncangkan botol dan spray ke bahagian bermasalah.
2. Ratakan dan biar buih meresap masuk ke kulit.
3. Tidak perlu dibilas.

Peringatan: Tidak sesuai untuk kanak-kanak, dan tidak boleh spray di kawasan yang luka atau cedera.

Bahan-bahan Utama:


Poppy Seed Estrak: Dirumus khas membantu Pembakaran Lemak dengan Cepat.


Garcinia Estrak: Membentuk badan seksi menawan dengan pembakaran lemak yang lebih berkesan.



KENAPA PILIH SHAPING BOOM

Ianya bebas dari Paraben dan juga bahan kimia berbahaya!



Jangan lupa untuk lihat video di bawah, anda pasti teruja untuk mencuba.




video

video

Testimoni Penguna yang telah mencubanya


Seluar semakin longgar setelah sapu Shaping Boom.




Bahagian yang di sapu mengecut. Sepantas kilat!



nampak beza kulit yang sihat dan normal? Risau dengan masalah ini. Cuba Shaping Boom. Anda pasti tidak menyesal. Perbezaan nampak nyata dalam tempoh seminggu!!!!!


Jangan lupa isi order form atau email ke kunadia86@gmail.com.
Nyatakan jenis mana yang anda inginkan.





Sunday, June 2, 2013

Merapat dan menegangkan dengan Femmevita Catalyst

Aset wanita sangat berharga bukan! Ada banyak faktor yang boleh menyebabkan masalah pengenduran atau pon kurang pejal. Catalyst tampil dengan Femmevita yang terbukti membantu pasangan-pasangan yang telah berumah tangga mahupun yang masih belum kahwin. 

Keistimewaan dan khasiat Femmevita

- Membina dan mengecutkan rahim
- Menguatkan otot dan menyempitkan faraj-Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
-Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
- Memulihkan sistem pelinciran vagina
- Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
-Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
-Menghilangkan bau badan dan bau mulut
-Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
- Melegakan panas badan
-Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
-Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
-Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi
-Menghilangkan keputihan



CATALYST FEMME VITA
Kandungan :- 15 sachets/ 3 g each

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

Cara makan- satu sachet setiap petang/ malam





UMPAMA MALAM PERTAMA


MENEGANGKAN KULIT BADAN TERUTAMANYA PAYUDARA


SANGAT BERKESAN



ASET WANITA MENJADI LEBIH MENARIK DAN TEGANG

Selamat mencuba. Berminat boleh isi order form atau email ke -kunadia86@gmail.com


Atasi Masalah Sengugut dan kitaran Haid yang tak stabil dengan Mexorea Catalyst




Hakikat masalah kitaran haid yang tidak betul adalah tanda-tanda gejala ketidaksuburan kaum wanita. Macamana baby nak ada, jika haid tak datang dua atau hingga setahun. Jom usaha dengan Mexorea. Dibawah adalah antara testimoni-testimoni pengguna MEXOREA. 



Lepas makan 4hari, haid keluar. Rezeki sebab tak perlu cuci rahim seperti yang disarankan oleh doktor setelah ubat subur yang dimakan tidak menunjukkan kesan. 




Yang ini pula cust yang alami masalah sengugut yang teruk hingga membataskan aktiviti harian. 
Tapi alhamdulilah, lepas makan mexorea 3sachet sahaja, senggugut semasa haid dah tak rasa. 
Siap boleh pergi memancing. Cool sangat :)





 weeeeeeeee..2minggu sahaja, masalah kitaran haid yang tidak tetap alhamdulilah telah nampak kesan yang positif. Kitaran Haid cust nadia sebelum ini hanya datang 1hari sahaja, dalam tempoh masa dua bulan sekali. *kelebihan lain amalkan mexorea+vco+collagen juga membantu ilangkan masalah sengugut yang teruk. Sangat sesuai untuk memulihkan masalah hormon dalam badan. BONUS LAIN- kulit cantik dan badan sihat. 

Monday, April 29, 2013

Aurawhite L-Gluthatione 900000mg- Hanez Suraya


Fenomena semua orang nak putih gebu macam Hanez Suraya! 
Dapatkan tawaran istimewa dengan pembelian AU, 
anda akan nikmati offer penjimatan sehingga RM50!

(Packaging baru dengan penambahan kandungan sehingga 900gram) dan kesan 5X stem cell







Tawaran terbuka untuk 50 jar pertama. 



1jar AU= RM150 (Semenanjung) , RM160 (Sabah, Sarawak)

Anda dapat FREE Postage+Free Shaker+ Free Sekotak VCO Catalyst. 



Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia! Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!






KELEBIHAN AURA WHITE 


- 50% pencerahan yang ketara dalam masa 1-2 minggu



- Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah

- Rambut lebih sihat, halus dan bersinar 

- Mengurangkan kedutan dan garis halus 

- Melambatkan proses penuaan 

- Mengatasi masalah sembelit 

- Mengurangkan sakit sendi 

- Meningkatkan tenaga & lebih aktif 

- Menguangkan rekahan kaki 

- Menguatkan otot, kuku dan tulang

- Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung

- Meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat




CARA PENGAMBILAN: 


1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Testimoni Pengguna- Pengguna Aurawhite













Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna: 

a). 1 jar tu brapa gram?
Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

(YANG TERBARU 900GRAM=900000MG)

b). 1 jar tahan brapa lama?-

Bergantung cara pengambilan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..) Yang terbaru 900gram boleh diminum sehingga 7-8minggu.

c). Rasa ia macam mana ye?-
Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin?
Kang berkarat lak, bahaya tu..- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut.hehe.

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?-
Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?-
Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?-
Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!




Tertarik? Tunggu apa lagi? Rebut tawaran yang disediakan sekarang!! 



Tawaran terbuka untuk 50 jar pertama. 

1jar AU= RM150 (Semenanjung) , RM160 (Sabah, Sarawak)

Anda dapat FREE Postage+Free Shaker+ Free VCO Catalyst. 

Isi order form, atau sms/whatsapp 0124172881 


Monday, March 4, 2013

Promosi Catalyst 10% sepanjang Bulan Mac



PROMOSI BULAN MAC 2013

**diskaun 10% utk setiap produk**

- VCO SOFTGEL/VCO LIQUID
RM39.90 (SM),RM43.90 (SS) , KINI HANYA RM35.90 (SM), RM39.50 (SS)

-HAIR TREATMENT/HAIR SERIES
RM39.90 (SM) ,RM44.90 (SS), KINI HANYA RM35.90 (SM),RM40.40 (SS),

- MEXOREA
RM40 (SM),, RM45 (SS), KINI HANYA RM36 (SM) RM40.50 (SS),

-MEN VITA/FEMME VITA
RM45 (SM), RM49 (SS), KINI HANYA RM40.50 (SM), RM44.10 (SS),

- COLLAGEN/ FIBRE DRINK/ MINDSTAR
RM59.90 (SM) , RM65.90 (SS), KINI HANYA RM59.30 (SS), RM53.90 (SM)

-CUR:V
-AMBIENCE
RM259 (SM),, RM269 (SS), KINI HANYA RM233.10 (SM), RM242.10 (SS),




Dapatkan segera! Permintaan semakin hangat setiap hari!

Wednesday, January 30, 2013

Menjadi USAHAWAN Dengan Catalyst


Walaupon ada sesetengah orang yang sudah mempunyai pendapatan tetap, mereka masih mencari pendapatan sampingan. Mengapa? Tidak cukup ke duit yang mereka dapati dari punca pendapatan yang tetap itu? Memang tidak mencukupi untuk arus semasa yang semuannya perlukan duit untuk meneruskan kelangsungan hidup. Ramai yang akui, pendapatan sambilan contohnya hasil jualan di internet mampu memberikan hasil yang lumayan. Ini sedikit sebanyak dapat membantu menampung kos kehidupan yang sangat tinggi. 

Anda masih tercari-cari punca perniagaan sambilan yang boleh menjana ekonomi? Nadia ada caranya. Sertai kami warga Catalystar! 
Modal yang sangat rendah - Hanya RM300.
Hanya RM300 untuk menggandakan modal asal ini. 

*Tips untuk mulakan perniagaan, Jika modal yang sangat tinggi, khuatir akan memberikan masalah kewangan kepada anda yang bercanggah dengan matlamat asal ingin menambahkan pendapatan*

Nadia merupakan stokis berdaftar di kawasan Butterworth, Penang. Mempunyai satu semangat untuk memberi peluang untuk orang lain menikmati hasil lumayan dengan Produk Catalyst. Kami ada impian, begitu juga anda semua. Jom realisasikan bersama-sama!!







Bukan hanya menumpukan pada jualan online, tapi Nadia juga aktif di event-event contohnya Halal Expo Januari 2013. Untuk berjaya perlukan pengorbanan, jika hanya aktif di laman maya, itu bukan ciri USAHAWAN berjaya. Dapat berjumpa orang di luar memberi satu impak yang positif dalam diri. 



Kami ada team yang sangat hebat! sama-sama berkongsi idea untuk memantapkan sales dan luaskan aktiviti-aktiviti supaya Catalyst lebih dikenali.





Booth di HalalFest PWTC 2012.



Majlis ilmu di Hotel Grand Crystal, Alor Star 2013.




Jika Nadia mampu restock Produk Catalyst sebanyak ini setiap kali order, buktinya Catalyst memang sangat HOT. Malah keuntungan ahli-ahli sangat lumayan!! Anda tak perlu menunggu stok, kerana stok sentiasa mencukupi di tangan Nadia. 




Pendaftaran ahli-ahli Catalyst di Booth! semua gembira untuk sama-sama berjaya!



Jika anda mempunyai semangat yang luar biasa, Jika anda ingin sama-sama menjadi usahawan, Jika anda ingin mengubah pendapatan lebih lumayan, Andalah orang yang Nadia ingin guide. Peniagaan merupakan 9/10 punca rezeki. :) 



Nadia tak layak menjadi top stokis di kawasan utara jika tak mempunyai ahli-ahli yang sangat MELETUP!
Nadia tak layak untuk berdiri di hadapan ini, jika tak dapat memberi kata-kata semangat buat Catalystar yang lain.
Tapi Nadia telah buktikan, Nadia mampu berdiri di hadapan Catalystar yang lain!  
I am PROUD to be Catalystar!



Will you be the NEXT? 

email ke - kunadia86@gmail.com


Saturday, January 26, 2013

Testimoni VCO dan Collagen Catalyst



Masih mencari supplement yang terbaik untuk kulit yang bermasalah? Mempunyai masalah kesihatan? Meh nak suggest cubala VCO Catalyst dan Collagen dalam diet seharian. Alhamdulilah. 3tahun produk menapak dalam industri. makin hari makin bertambah pengguna yang berpuas hati. Halal dan harga yang berpatutan.
Jika anda seorang yang alergik dengan seafood, Jangan risau collagen Catalyst diperbuat dari bovine(tulang lembu). Jadi anda bebas untuk makan collagen tanpa masalah alergik. 



Info Mengenai VCO yang diakui sangat bagus untuk kesihatan terutama ibu mengandung.




Parut lama makin pudar, muka makin bersinar sinar



Kulit wajah makin cerah dan bersinar. Tiada masalah kulit kusam.



Ini terbaik! Nampak perbezaan selepas amalkan VCO dan Collagen? 
Kulit berparut diganti dengan kulit yang sihat bersinar. Bebas cela :)




VCO bukan hanya untuk kulit tapi kesannya menyeluruh. Kelemumur hilang bila amalkan VCO. 





Amalkan sapuan VCO ke kulit yang bermaslah seperti Exzema. Hasilnya sangat mengagumkan.





Perbezaan kulit wajah yang berjerawat makin hilang sejak amalkan supplement Catalyst. 
Alhamdulilah. Dalaman yang sihat akan menghasilkan luaran yang sihat.




Ini wajah saya sendiri :)
 Memang susah nak hilangkan jerawat. Tapi sejak amalkan VCO dan Collagen. Alhamdulilah saya temui supplement yang betul betul merawat dalaman. Badan makin sihat, sengugut makin kurang, lawas, tak mudah penat, berat makin turun dan juga banyak lagi yang ingin dikongsi buat semua.  SAYANG CATALYST sangat-sangat!!


JOM CUBA SATU SET SEBULAN.
(1KOTAK VCO+2KOTAK COLLAGEN)

HARGA 1SET- RM166 (SEMENANJUNG)
RM184(SABAH/SARAWAK)

*harga dah termsuk postage*

Untuk order boleh isi order form di atas.
 atau email ke kunadia86@gmail.com
Nama
Alamat
Hp num
Barang yang hendak dipesan
Cara pembayaran Acc bank- Maybank/Cimb/Bank Islam

Sangat sangat direkemen untuk dicuba. 
Tak cuba tak tahu. dah cuba terus jatuh cinta :) 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...