SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Wednesday, May 30, 2012

Keajaiban VCO Catalyst


*Virgin Coconut Oil (VCO) pendukung kesihatan utama kesihatan Dunia*
DR MARRY G.ENIG, Phd, AHLI BIOKIMIA NUTRISI AS




Ini pula VCO softgel (60biji)

Cara makan 1biji pagi, 1 biji malam.



Ini jenis Liquid. kandungan- 150ml sebotol. 

Cara makan 1 sudu pagi, 1 sudu malam

Harga- RM39.90 (semenanjung) RM43.90 (Sabah&Sarawak)




Macam-macam penyakit yang boleh sembuh dengan VCO. InsyAllah. Yang pasti kita berusaha untuk mencubanya.




Ahli saintis dunia juga akui VCO sangat Mujarab. Diabetes, masalah jerawat, kulit kering Malah kandungan VCO menyamai susu ibu. Ibu-ibu mengandung patut mencuba VCO.

Berminat untuk mencuba boleh isi order form di atas. atau sms 0124172881

Wednesday, May 16, 2012

Testimoni FemmeVita Dan MenVita


Salam. Bukan Senang nak dapat testimony tentang produk Femmevita dan juga Menvita. fuh fuh..peluh baca. hehe..Nadia boleh suggest dua produk ni untuk customer yang dah berkahwin dan ingin cuba dapatkan bentuk tubuh yang menarik terutamanya wanita dan juga yang ingin mendapatkan cahayamata. Sebab sila baca testimony kat bawah ni. heeeeee..Segan nak describe sebab Nadia belum ada experience dalam bab hubungan suami isteri. :) 







3 testimony di atas spesifik tentang khasiat untuk hubungan suami isteri
* Boleh baca effect MENVITA juga dalam gambar ketiga *





2 testimoni ini pula dari anak dara yang telah mencubanya. 
Jangan cantik luaran dalaman pon penting juga tau. :)

*Click kat gambar baru nampak tulisan lebih clear, 
Thanx eazy,dyra sbb share testi juga* 

Kebaikan Femmevita

mencantikkan kulit dan menaikan seri wajah, mengatasi masalah keputihan,memulihkan sistem pelinciran v, mengecutkan rahim,menyempitkan faraj,meningkatkan nafsu dan seksual,menegangkan punggung dan payudara 

KEBAIKAN MEN VITA

Meninggikan stamina dan daya tahan ( seksual )
Membekalkan tenaga harian untuk lebih sihat dan aktif
Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata

CARA PENGAMBILAN

1 paket sehari. Supplement ini berupa serbuk, rasa sedap/manis.Lletakkan di lidah dan hisap atau diminum bersama air suam atau jus. 1 kotak untuk penggunaan selama 15 hari. Jangan simpan di tempat yang bersuhu tinggi.


Harga CATALYST FEMME VITA, MEN VITA :

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)





Thursday, May 10, 2012

Info Tentang Produk Acaiberry yang dirampas.




Harap lepas ni takde lagi yang kaitkan produk Acaiberry yang Nadia jual yang dirampas itu. Product yang dirampas itu adalah THINSLINE. Good to share..:)

Wednesday, May 9, 2012

Makan VCO dan Collagen kuar Jerawat??


Assalamualaikum semua. 

Ada juga  customer yang makan VCO tanya nadia nape makan jerawat makin banyak? Kebanyakkan customer yang makan tak complain apa-apa. malah muka dan problem yang di alamai pulih sedia kala. Itu tandanya lain orang lain cara VCO ni bertindak. Jangan panik. Bukan tak elok cuma ada sebab-sebabnya. Sila baca sampai habis ya. 


Jerawat kuar makin banyak? siap bernanah-nahah? Rasa gatal dan bintik merah di muka dan hidung? Ini sebab kesan sampingan atau proses penyembuhan? 



Penerangan serba sedikit tentang masalah itu: 



VCO / Collagen dari Catalyst adalah diperbuat dari sumber semulajadi. Namun, adakah orang yang tidak serasi dengan supplement atau minuman/makanan kesihatan ini ? Sebenarnya ada 3 jenis golongan yang merasakan mereka tidak serasi dengan VCO/Collagen :



Yang mengalami rasa nak demam, pening, rasa nak muntah apabila mengambil supplement.

Yang merasakan tiada apa-apa perubahan terhadap dirinya.

Yang mengalami masalah seperti ruam, gatal-gatal dan sebagainya.



Golongan (1) adalah mereka yang mengalami healing crisis atau krisis penyembuhan.

Golongan (2) adalah mereka yang menghadapi masalah penyerapan vitamin oleh sebab-sebab tertentu.

Golongan (3) adalah mereka yang alergi pada supplement yang mengandungi herba contohnya alfalfa.



Kenapa proses pembuangan toksin boleh mendatangkan kesan sebegitu ?

Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dan sekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh.Umpama sebuah tangki yang berkarat di bahagian dalamnya. Apabila dibersihkan, maka keluarlah karat2nya, lalu tinggallah tangki yang bersih. Tubuh kita seperti tangki itu yang penuh dengan karat. Oleh itu, seperti karat2 yang keluar bila dia dibersihkan, toksin dan benda bahaya akan keluar dari badan kita bila mengambil supplement. untuk mengurangkan kesan healing crisis anda perlu minum sekurang2nya 3 liter air sehari.


Jadi diharapkan dengan penjelasan ini, yang face masalah ini tak ragu-ragu lagi untuk terus amalkan VCO dan juga Collagen. Sebab kebanyakkan cust yang alami masalah ini berjaya sembuh selepas beberapa bulan. Ingat ya, badan manusia sistem hormonya amat berbeza. Ada yang hilang terus, ada yang kuar jerawat sebagai tanda healing process. 

Tengok testimony cust Nadia ni. Masa awal-awal dia makan VCO dan Collagen dia kata muka dan hidungnya sangat gatal-gatal. So Nadia suggest titiskan vco ke dalam hidung pada setiap malam. Nowwwwww..Masalah itu dah hilang..(Klik dekat gambar untuk baca ya)



Boleh try baca cara nak titiskan di sini- 





Thursday, May 3, 2012

TESTIMONI PENGGUNA CATALYST


Salam. Dah hampir setahun dalam bisnes Catalyst ni. Alhamdulilah memang sangat-sangat best. Lagi best dapat respond sangat positive dari kawan-kawan dan juga cust yang dah mencuba produk Catalyst. Jom tengok apa kata mereka yang dah mencuba. Yang belum atau yang tengah mencuba mungkin respond dari  mereka akan membantu..




Hasil penggunaan VCO+Collagen dan juga Hair product. 



Masalah eczema pada baby dah hilang. Hasil penggunaan VCO yang di sapu pada tempat yang bermasalah.



Hasil penggunaan VCO+Collagen




Hasil penggunaan VCO+Collagen




Hasil penggunaan VCO+Collagen


Hasil penggunaan VCO+Collagen



Hasil penggunaan VCO+Collagen

Amazing kan? semua masalah jerawat dan parut-parut kembali hilang dengan penggunaan yang konsisten. Alhamdulilah. 


Hasil penggunaan VCO. Tiada lagi masalah jerawat.




Kesan penggunaan Catalyst Hair Revitalizer dan juga Hair Treatment. Mereka adalah kawan-kawan baik saya yang antara pengguna awal product ini. Tq so much dears..




Hasil penggunaan VCO




Kelebihan MenVita- antara produk baru yang tengah menempa nama. 




Hasil penggunaan VCO. Kaum lelaki boleh mencubanya. Tiada masalah.



Hasil penggunaan VCO+Collagen.





Produk Femmevita- Kelebihan untuk kaum wanita yang telah berkahwin. Feedback lain kebanyakkan berbunyi 18sx sedikit. 



Credit- Eazy,Atif dan juga Stokist-stokist yang telah share testi yang menarik. 

Semoga dengan adanya testimoni-testimoni di atas, terbuka hati untuk pengguna baru mencubanya. Untuk order boleh submit order form di atas. 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...