SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Monday, March 7, 2011

Tudung Denim Limited Edition

Assalamualaikum. Hai korang. Sekarang baru sempat update pasal tudung hot ni..Material denim ni sangat best. Sebab jenis soft denim ,pakai tengah panas pon rasa sejuk je. Harga pun berpatutan. Cuma Rm 35 sahaja ( not include postage ye) still murah compare dengan on9 shop lain kan?? ;) Happy Shooping girls..if boys boleh beli untuk awek2 korang juge..tak pon kat mak pon ok.Nampak muda remaja..;)

Jualan Borong pon available.Just emel me- kunadia86@gmail.com




ni saya tambah koleksi baru..


Jenis ni material Denim + Lycra..





code TDC 1

available





code TDC 2

sold out






code TDC 3

sold out




code TDC4

available



code TDC 5

sold out




code TDC 6

available




code TDC 9

available



code TDC 10


sold out




code TDC7

available



code TDC 8

available




code D 8

sold out




code D 1

available



code D 2

available



code D3

sold out




code D4

available




code D5

available




code D6

available



code D7

available


ni view dari depan..







Code D 1- sea blue denim

awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

still ada stok








code D2- black denim

awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

sold out







code D3- hijau pucuk pisang denim


awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

still ada stok







code D4- dark blue denim

awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

sold out





code D5- merah denim

awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

sold out




code D6- purple denim

awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

sold out







code D 7- light grey denim ( macam kaler suar jeans pudar2 tu) ( i luv this)

awning ade corak-corak kalau nampak dari dekat..

sold out dah.tnggu restock ye



Jom beli sebagai koleksi.Sebab design ni susah nak cari kat luar..;)





2 comments:

  1. hai..ni semua size apa ye? L available x?
    tq

    ReplyDelete
  2. ni sume Free size..mmg boleh cover dada..berminat isi order form ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...