SiLa Order Di Sini

Name:
Email Address:
Phone Number :
Code and Quantity
Address
Payment Method
POS ke Mana? SEMENANGJUNG MALAYSIA
SABAH+SARAWAK
OUTSIDE MALAYSIA

Saturday, March 17, 2012

Shawl Dan Bawal Lace Rose


Salam. Sekarang trend lace rose mula masuk. Memang hot sangat-sangat. sampai tak sempat nak upload semua di blog dan fb dah banyak yang habis. Ni antara warna-warna yang masih ada.
Untuk shawl dan bawal harganya RM40 sehelai.




Saya memakai shawl lace rose. Nice tak?



Shawl (out of stock) Nanti akan restock dengan warna-warna yang menarik)

Bawal

all sold out


4 comments:

  1. awak nati update lah bawal rose bebayak, clour lelawa ye :) fb : nurul nadia jafree den

    ReplyDelete
  2. InsyAllah dear. Arini akan restock..Tgk fb juga ye..;)

    ReplyDelete
  3. salam...yg SR2 tu mmg x restock ke? ssh sgt nk cri kaler ni...ni bru jumpe...please...... :(

    ReplyDelete
  4. WSLM. SO FAR DAH TAKDE..SBB DAH RESTOCK WRNA YANG LAIN KAT SINI http://ku-nadia.blogspot.com/2012/04/shawl-dan-bawal-nadiaku-lace-rose.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...